Øya, Trondheim

Sykehusapoteket i Trondheim

Vi gir gode råd og veiledning om bruk av medisiner og utstyr. Hos oss får du: – Medisiner på resept som er godt tilpasset medisinene som brukes ved sykehuset. – Reseptfrie medisiner. – Medisiner til fertilitetsbehandling. – Hygieneartikler. – Hudpleieprodukter til frisk og syk hud. – Produkter mot urininkontinens. – Næringsdrikker. – Produkter for mor og barn og utleie av brystpumper.

Kontakt

Telefon:

73864208

Bestilling av medisiner

73864208

Bestilling av utstyr/forbruksmateriell

73864204

Slik finner du fram

Åpningstider

  • I dag 09:00 - 17:00
  • Mandag 09:00 - 17:00
  • Tirsdag 09:00 - 17:00
  • Onsdag 09:00 - 17:00
  • Torsdag 09:00 - 17:00
  • Fredag 09:00 - 17:00
  • Lørdag 10:00 - 14:00
  • Søndag STENGT

Adresse

Olav Kyrres gate 10
7030 Trondheim
Sykehusapoteket i Trondheim finner du ved Kunnskapssenteret, St. Olavs Hospital. Det er egen inngang til Sykehusapoteket, den finner du på bakkenivå.

​Bussforbindelser regionalt og lokalt

Regionbussene og de fleste av de lokale bussene stopper ved Studentersamfundet i Elgeseter gate. Derfra tar det fem til ti minutter å gå til Sykehusapoteket.

Lokalbuss nummer 17 og buss nummer 19 går gjennom sykehusområdet og har stoppested St. Olavs Hospital og St. Olavs Hospital vest.

Rutetider for lokale og regionale busser finner du på nettsiden til AtB

Tog
Nærmeste holdeplass for toget er Marienborg stasjon med kort gangavstand til sykehuset på Øya. Det er bussforbindelse til St. Olav fra Trondheim Sentralstasjon.
 
Flybuss
Værnesekspressen og Flybussen stopper ved Studentersamfundet på vei til og fra flyplassen. Det er ca 35 km fra Trondheim sentrum og til flyplassen.
 

Enhet for medisinsk forbruksmateriell

Vi tilbyr ekspedisjon av resepter på forbruksmateriell til privatkunder, og privatkunder som betjenes av hjemmetjenesten eller institusjoner. Herunder utstyr til hjemmebasert pleie, til insulinpumpe og/eller andre infusjonspumper og ernæringspumper. Resepter med sondeernæring, bleier, kateter og lignende.
Åpningstider: Mandag - Fredag 09.00 - 16.00 (Lørdag og Søndag: Stengt) 

Avdeling
En bygning med et skilt på forsiden

Praktisk informasjon

Vi skaffer alt fra medisiner til hudpleieprodukter. Ta kontakt så får du informasjon om pris og leveringstid. Varer som spesialbestilles må betales på forhånd.

Logg inn på mine resepter på helsenorge.no for å sjekke om legen din har lagt inn resepten. Vi kan dessverre ikke gi opplysninger om e-resept på telefon. En telefonsamtale gir ikke mulighet for å sjekke din identitet og ivareta din pasientsikkerhet.

Skal du hente ut legemidler på resept for andre må du ha med:
• ferdig utfylt fullmaktsskjema
• den som skal ha legemiddelet sin legitimasjon
• din egen legitimasjon

 

Farmasøyt gir råd og svarer på spørsmål om medisiner. Du kan blant annet spørre oss om:
–Hva du gjør hvis du har glemt å ta medisiner.
–Kombinasjoner av medisiner.
–Hvor lenge medisiner sitter i kroppen.
–Hvor lenge medisiner er holdbare.

Inhalasjonsveiledning i sykehusapotek

–Gratis veiledning i bruk av inhalator
–Ingen timebestilling – møt opp ved sykehusapoteket og be om veiledning

​Dersom du opplever problemer med utstyret til din blodsukkermåler eller insulinpumpe, kan du følge lenken under for å sende inn reklamasjon digitalt. Husk å tå vare på utstyret slik at vi kan sende det tilbake til leverandør.

Reklamasjonen blir sendt anonymt. Det er derfor viktig å føre inn serienummer på avleser/mottaker/pumpe. Du kan også henvende deg direkte til apoteket og fylle ut reklamasjon på papir eller ta kontakt på tlf. 738 64 204 i vår åpningstid (man-fre 09.00-16.00)

Reklamasjonsskjerma - Diabetesutsyr​Gamle og ubrukte medisiner skal ikke kastes i søpla, skylles ned i vasken eller toalettet. Alle apotek tar imot gamle og ubrukte medisiner og sørger for at disse blir destruert på en måte som ikke er til skade for miljøet.​

Du kan få dine medisiner på resept levert ut til den avdelingen ved sykehuset hvor du er innlagt. Ta kontakt med din sykepleier for å få ordnet med bestilling. Medisinene leveres med faktura.